Mina förebilder

Deepak Chopra

"Född i Indien, utbildad läkare i USA, där han driver Chopra Center for Wellbeing.
En av världens mest kända poetiska profeter för alternativmedicinen. Han ?4427 Accept-Language: sv Cont förespråkare för en ny människosyn som omfattar både kropp och själ. Läkare som kombinerar västerlandets medicinska vetenskap med uråldrig österländsk läkeskonst och visdom. Initierad i både andlig tradition och naturvetenskap.
Författare inom området holistisk medicin och mänsklig utveckling.
Han har skrivit över 50 böcker och flera av dom har blivit bästsäljare världen över. Han är översatt till mer än 50 språk.
Grundare och ordförande i Alliance for a New Humanity."
(Presentationen är klipp från olika böcker, som jag har.)

I boken Samtal med gud av Neale Donald Walsch säger gud att Deepak Chopra är den som kommit "sanningen" närmast och jag känner att jag håller med gud!! 
😀

Sanna Ehdin

YES!! En svensk kvinna som sprider visdom över världen, att vi människor är självläkande varelser, att människans naturliga tillstånd är att vara frisk och att vi själva kan stärka den läkande kraften!
Hur är det möjligt tänkte jag först, men fick snart veta att hon införskaffat sin kunskap genom forskning i USA. Så klart... 
Hon är fil.dr. immunolog och är verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Flera av hennes böcker finns i min bokhylla. (Kommer snart lägga in dom i "Mitt bibliotek".) Läs mer där framöver. Har även varit på en av hennes föreläsningar, som var otroligt intressant.
Dags att ta ansvar för sin egen hälsa.
Kan varmt rekommendera hennes blogg:
http://blogg.passagen.se/sannaehdin/

Oprah Winfrey

Hon är ett fantastiskt exempel på att allt är möjligt! Hon kunde ha fastnat i en offerroll som så många, men det gjorde hon inte... istället blev hon great, greater, greatest!!
Hon har med nyfikenhet och respekt gjort många fina och intressanta intervjuer med ALLA sorters människor.
Mina favoritprogram har givetvis varit dom, där alternativa tänkare fått tala fritt utan att ha blivit misstänkliggjorda eller ifrågasatta på ett överlägset och okunnigt sätt. 
Hon har bjudit på sig själv, öppet
och ärligt. Tagit sina egna problem som exempel, när hon bett dom förklara hur och varför. Jag har gjort många nya upptäckter tack vare henne!
Hon har delat med sig på så många sätt. Hjälpt SÅ många människor och jag inbillar mig att hon faktiskt lyckats bli så ofantligt rik, UTAN att ha utnyttjat eller trampat på någon. Jag tror och känner inte att drivkraften i grunden har varit pengar. Jag väljer att tro att hon är ett exempel på att the Secret verkligen fungerar. Det man ger får man tiofalt tillbaka!
Hon har gjort skillnad och änglarna gläds! Å jag me'!
🙂

Det kommer fler...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Conny the ponny | Svar 27.08.2011 21:43

Fasen syster. Trodde jag var din förebild i envishet att aldrig släppa sin dröm. Nu känner jag mig liten, ja det gör jag. Men älskar dig gör jag ändå

Ingela 30.08.2011 10:39

You will always be my King of Stubborness, dear brother!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS