Mitt bibliotek

Chopra; Deepak

Förbättra din hälsa med meditation (1989)
  Här lär han ut tekniker och förklarar ingående sambandet mellan psyke och kropp under devisen: "Du mår som du tänker". Han tar upp en del diagnoser tex: högt blodtryck, cancer, missbruk, fetma, sexuella problem, utbrändhet och depression. 

Tidlös till kropp och själ (1994)
 Hur man motverkar åldrandet och förblir ung.
"Trots att åren går är det möjligt att bibehålla fysisk spänst, kreativitet, minne och självaktning. Åldrandet handlar om medvetna val. Människor utvecklas inte mot ålderdom. När dom slutar utvecklas blir dom gamla." Fakta, statistik och en kvantmedicinsk förklaring. 

Vägen till kärlek - frigör dina inre krafter (1997)
 "Hjälper läsaren att finna djup mening och själslig förankring i sig själv och sina relationer och att hitta harmoni i det dagliga livet

Perfekt Hälsa (2001)   
 "Utgångspunkten är den indiska vishetsläran ayurveda. Program som omfattar kost, meditation och fysisk träning och låter dig upptäcka kroppens häpnadsväckande förmåga att hela och föryngra sig själv."

Bli yngre - lev längre (2001)  
 "10-stegsprogram som hjälper dig att stärka kropp och själ, känna kärlek och lägga grunden för ett positivt tankesätt."

Lär känna gud (2001)   
 "Nervsystemet har sju sätt att svara på vår strävan efter kontakt med det gudomliga. Han förklarar tex genialitet, telepati, personlighetsklyning och klärvoajans och gör dessa företeelser begripliga. Alltefter som vi lär känna gud vinner vi tillträde till spontan läkning, kärlek och sådant som vi brukar kalla mirakel." (Och detta har ingenting med religion att göra.)

Hemligheternas bok (2004)
- upptäck dina dolda dimensioner. "15 andliga vägar till upplysning. Genom att förena vetenskap med andlighet visar han hur livets mysterier avslöjar sig i kroppens inneboende visdom."

Makt, frihet och nåd (2008)
 "Vem är jag? Varifrån kommer jag? Vart tar jag vägen när jag dör? Målet är att hjälpa oss förstå och uppfatta vår sanna natur."

Den tredje Jesus (2009)
  "Deepak utmanar gängse synsätt på tron. När vi tar Jesu ord bokstavligen ställs vi inför en omöjlig uppgift. Deepaks slutsatser utmynnar i att kristendomen behöver komma över sin tendens att vara uteslutande, till att vara en inkluderande religion byggd på personliga insikter och andligt växande."

Ehdin; Susanna/Sanna

Den självläkande människan (1999)
Människans naturliga tillstånd är att vara frisk. Den här boken tar bla upp biobalans, matens betydelse, immunförsvaret och kroppens avgiftningssystem. Vi kan läsa om tankens kraft, olika sätt att höja livsenergin och hur vi kan stimulera våra friskprocesser.

Kokkonst för den självläkande människan (2000)
Den senaste forskning översatt direkt till grytorna tillsammans med Malin Söderström. En hälsofilosofisk matbok om hur man kan stärka immunförsvar, kropp och psyke.

12 veckor till ett självläkande liv (2005)
En konkret handledning där du varje vecka koncentrerar dig på en speciell del av välmåendet. Hårda fakta, mjuka övningar, recept och praktiska råd. All läkning handlar om att du ska få ökad självkännedom och hitta tillbaka till din livskraft.

Sluta kämpa - börja leva (2006)
Övningar och råd som hjälper dig att släppa taget om det du vill bli av med - och släppa in det som du längtar efter och mår bra av. Det nya livet börjar med att du respekterar, lyssnar på och tar väl hand om dig själv. Var sann mot dig själv!

Sannas matbok - för den självläkande människan (2008)
En modern uppföljare till "Kokbok för den självläkande människan".Mer än 140 recept med fokus på senaste internationella näringsforskningen. Det nya är att äta IFD-mat, den inflammationsdämpande maten.

Haglund; Kjell Själens krigare

Lev ditt liv i sanning! Kärlek! Meningsfullhet! (2007)
Nyckelord jag hittar när jag slår på måfå:
Ge, gör aktiva val och handlingar, acceptera, var oberoende, ta ingenting personligt, du är inte ansvarig för andras handlingar, ta ingenting för givet, var ärlig med vad du säger, gör det som känns rätt, skyll inte på någon annan utan ta ansvar fullt ut för ditt liv... Tänk om jag vet...? Lita på din intuition.  Utför dina dagliga göromål med kärlek. Jag har rätt att ändra mig. Det är ett bevis på att jag utvecklas.

Peirce; Penney

Den intuitiva vägen (2000) 
 En handbok i att leva efter inre visdom. Många bra övningar för att få tillgång till sin intuition.

Frekvens (2011)
 Visar dig hur du ska arbeta medvetet med energin för att förändra ditt liv. Hur du förbättrar dina relationer, hittar bättre lösningar och får alla gåvor som erbjuds i detta liv.

Walsch; Neale Donald

Samtal med Gud (trilogi 1997-2000)
Under en livskris börjar Neale skriva ner frågor till Gud om sin livssituation. Frågor som de flesta av oss ställer någon gång i livet. Plötsligt får pennan eget liv och han börjar få svar på sina frågor. Det hände Neale, det kan hända dig. Detta är ett samtal med gud...
Detta är en av mina "biblar". Första gången jag läste den kände jag; YES YES YES!! Jag visste det!! Jag fick en hel del aha-upplevelser och en del förstod jag inte alls. Nu förstår jag mer.

Zukav; Gary

De dansande Wu Li-mästarna (1996)
 
Kvantmekaniken så att alla förstår den... men den har jag inte läst än... Den är på 369 sid och ja... nångång.

Själens boning. (1999)
 "När vi blir medvetna om själen vidgas våra sinnen: Vi tänker klarare och förstår att det finns något större bortom den egna personligheten." Boken är indelad i Skapelse, Ansvar och Makt. Underrubriker: Evolution, Karma, Intuition, Intention, Val, Beroende, Själar, Psykologi och Illusion.

Det kommer fler...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS