Mina Favoriter

Livsinsikt

http://www.sjalenskrigare.se/

Fantastiska Kjell Haglund är en mental och andlig inspiratör, vägledare och visionär och han har en mängd olika kurser att välja på runt om i Sverige. 

Själv har jag haft förmånen att få vara med på helgkurserna: the Journey och the Secret, samt veckokursen Passion of Life, som gick ut på att lära känna sig själv. 
Kjell erbjuder verktyg som hjälper en att få svar på frågor som: Vem är jag? Vad vill jag? Vad hindrar mig? Hur blir jag den jag är ämnad att vara?
Det är föreläsningar, olika frågeställningar att fundera över, samtal, varvat med afrikansk dans, indiantrummor och qi gong. Olika sorters meditation som zen-, trum- eller hans egna supersköna guidade och mycket mer. Vad som helst kan hända hos Kjell och har du tur lagar han maten själv. Mmm... 
Rekommenderar hans bok: Lev ditt liv i sanning! Kärlek! Meningsfullhet!
Kjell är "Ljus och kärlek"!

Medium

Ewa Olsson, en kvinna som strålar på scen. Hon bjuder på en show som är något utöver det vanliga. Plötsligt sitter man där och åker lite berg-och-dalbana bland känslorna. Man skrattar mycket och gråter en liten skvätt däremellan. :) En härlig kvinna som bjuder på sig själv!
http://www.123minsida.se/ewaolsson

Ibland har hon med sig sin syster, Monica Lindén, som beskrivit Ewa som Riks MorronZoo och sig själv som Radio Kristianstad. Haha! Men även om de är väldigt olika i sin framtoning, så är de lika skickliga medium!
Monica driver Brogården Center, där hon anordnar spännande föreläsningar och kurser!
http://www.monicalinden.se/30880488

Tillsammans leder dom en Trestegsutbildning i mediumskap bla, som jag känner till tack vare att min man och en av mina bästa vänner gått den. Bland det bästa dom har gjort, säger dom. Ewa och Monica är fantastiska på att skapa trygghet och att få en att känna att man KAN och VÅGAR! 

Ljusarbetare


Zoë Lightworker. På hennes hemsida www.zoeland.se kan man läsa att Zoë har sin akademiska utbildning inom naturvetenskapen, där hon har en Fil.Mag. i ämnet neurokemi (hjärnans kemi) från Stockholm Universitet.  

Hon är medial coach, healer, yogalärare, sångerska och låtskrivare och även författare!

Jag fick upp ögonen för Zoë när hon var med i TV-serien: Livet på andra sidan. Och så bodde hon på Öland! Känns ju nästan som hemma! Så jag har varit på kurser, föreläsningar, healing, DNA-aktivering och Kristallceremoni! Och  Zoë... hon är bara ljus om ni frågar mig! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS