Welcome down the rabbithole...

Intro

Så hur hamnade jag här framför tangentbordet och skriver rakt ut i cyberspace? Troligtvis för att jag känner mig hemma i luftelementet. Jag är ju vattuman (luft) och enligt ayurveda är jag vata (luft). Enligt homeopatins konstitutioner är jag Silicea och... ja... i obalans är jag blek, frusen och vindkänslig... kan man läsa.
Jag har svårt att få saker och ting att landa. Det mesta virvlar bara runt och ... ja... Panta rei och Rubba inte mina cirklar!!!, ni vet. Jag tänker mycket och får inte så mycket konkret uträttat. Jag är också ganska disträ och tankspridd ibland och det händer att min själ tar sig en utflykt utan mig. Men jag kan skärpa till mig om jag anstränger mig.
 

Jag tänkte att jag nångång skulle göra nåt vettigt. Nåt som gör skillnad liksom. Tänk att kunna jobba med sitt intresse. Ja, nu är ju mitt intresse av det filosofiska slaget och jag vet inte riktigt vad för typ av arbete det skulle kunna ta sig uttryck i. Jag har försökt få klarhet i min livsuppgift, men den är lite "luftig" om man säger. Men jag tänkte försöka ta tag i mig själv och samla in alla mina eteriska tankar och försöka tillverka nån typ av fast materia av dom. Kanske kan det här vara en början. Vi får väl se.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS