Welcome down the rabbithole...

What the bleep?!!
Se filmen What the bleep do we know? eller som det så tråkigt blev på svenska: Vad vet vi - egentligen? (Vad pip vet vi? ... hade väl kanske inte heller blivit helt  bra...) för då äntligen blir allt möjligt på riktigt och inte bara flummigt! 
Jag säger tack till kvantfysiken! I och med den kan nämligen det "övernaturliga" förklaras vetenskapligt och blir helt naturligt! Härligt! Äntligen! Å f-n på tiden! Det är år 2011 men vissa frågor, eller svar snarare, känns ju helt medeltida!
Ingen kan längre himla med ögonen och lite överlägset fråga:
- Tror du på sånt?
Och vilken konstig fråga sen. Har aldrig kunnat svara ja eller nej på den. Det är ju som om nån skulle fråga om man trodde jorden var rund...
- Ja, det tror jag...
- Nej, det tror jag inte...
 Det blir ju bara konstigt!

Jag försöker ibland förklara att ALLT består av energier, att fast materia inte existerar, att det på kvantfysisk nivå inte är någon skillnad på mina händer och tangentbordet. På minsta atombeståndsdelsnivå, ser allt likadant ut, det är bara en kvantsoppa, men någonting gör att vi kan urskilja en verklighet i detta kaos. En sammanhållande kraft och en förmåga att tolka med hjälp av våra sinnen. Ja, hur många har vi nu då?
Att tankar är energi kanske inte känns så konstigt, men att stenar också bara är energi... det kan ta lite tid att förstå. Den här sammanhållande kraften kallas lite olika beroende på vem som förklarar. En benämning kan vara gud tex och detta behöver absolut inte ha med religion att göra. Energier påverkar som bekant andra energier och som sagt, tankar är energi och dom kan vi lära oss att styra. Tankar och känslor samverkar för att skapa, för att attrahera eller stöta bort. Känslorna är vårt kompass och med hjälp av våra känslor känner vi vad som är rätt och vad som är fel för oss. De talar om när vi ska säga ja och när vi ska säga nej, för att vi ska få uppleva den konsekvens, som vi säger oss vilja uppleva. Vi skapar alltså vår egen verklighet och är därför ansvariga för vår egen skapelse!

Hmm... och det är här nånstans det känns skönt att kunna hänvisa till en film, som dessutom är riktigt underhållande! Jag skulle också kunna rekommendera att läsa en bok av Deepak Chopra eller Gary Zukav... men för det krävs ett djupare intresse av att få veta, annars kommer man inte orka igenom... Så mycket lättare då att se en film! Fast Deepak ÄR fantastisk! Ge honom gärna en chans!

So, what the bleep do YOU know?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS