Welcome down the rabbithole...

Allt är energi.
Läser just nu Frekvens av Penney Peirce. En mycket intressant bok om man vill veta mer och försöka förstå att ALLT faktiskt är energi. Om vi kan förstå hur det fungerar, kan vi också påverka vår verklighet. Varför irrande simma runt i det stora havet, när man kan surfa på vågorna?! 


Hon skriver så här:
"Nu avslöjar kvantmekaniken att dessa pyttesmå partiklar (atomerna) i själva verket är energivågor."
E=mc2 ni vet. (Eller ja... jag fattar inte heller.)
"Och dessutom: om vi letar efter en partikel antar kvantenheten formen hos en partikel (ex en foton, elektron eller neutron) och om vi letar efter en våg antar den formen av en våg."
alltså:
"Vår varsebliving avgör formen på vår verklighet." Betänk tankens makt!!
!!!  !!!

Hur COOLT är det att få bevis för att the Secret faktiskt inte bara fungerar, utan även går att bevisa rent vetenskapligt?!

Man kan tydligen också se att jordens och människornas frekvens höjs. Jordens puls ökar iaf och det kan vara så att hyperaktiva barn är naturligt anpassade för ett högre medvetandetillstånd, men för tillfället behöver dom lära sig att sänka sin frekvens för att fungera här just nu... hmm... ja...varför inte?

Allt vibrerar och en del frekvenser kan vi uppleva med våra fem sinnen, men de flesta kan vi faktiskt inte uppfatta. Vi kan öva upp vår känslighet för finare, mer subtila energier och även träna upp vår förmåga att tolka dem och som alltid, vad det än handlar om, kan vissa bli skickligare än andra.
De flesta har väl nån gång fått en känsla av att vara iakttagna, fastän  de är ensamma i rummet. En del kan i detalj uppfatta vad det är och tom ta emot budskap.

Är du en av dom som tycker det här är trams? Men tänk om...! Varför inte öppna upp för möjligheten?!  Var nyfiken! Åk på storseans! Träffa ett medium! Varför inte? Är du rädd att tramset ska visa sig vara verkligt?

Som inom alla områden finns här givetvis mer eller mindre skickliga medium, men du ska veta att dina energier samspelar med mediets. Om du är rädd eller skeptisk och medvetet eller omedvetet stänger till om dig själv, stoppar du energiflödet vilket försvårar för mediet att tolka rätt. Kanske får hon eller han inte till sig någonting och du kommer att gå därifrån antingen besviken eller triumferande:
- Vad var det jag sa! Å dyrt var det!

Dyrt? Normalpris är väl runt 200 för en storseans och 500-700 för en privatsittning, men om du tänker att dom är egenföretagare och faktiskt ska leva på det, så kanske det inte är så farligt. Eller?
Bra att veta är också att ett proffessionellt medium inte försöker bevisa någonting för dig. Han eller hon bryr sig faktiskt inte dugg om vad du tror eller inte tror, det är helt och hållet upp till dig.

Önskar dig ett spännande äventyr, om du nu tänker ge dig ut på upptäcktsfärd!
(Å hur hamnade hon här nu då, undrar du kanske... Don't. Just get used to it.)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

E | Svar 12.12.2013 16:11

Trillade in här genom "Cancer är svamp" - tråd.....långa trådar blire´

Ewa | Svar 12.12.2013 16:08

Sällan/aldrig jag kommenterar.....men dig o ditt sätt att uttrycka dina åsikter GILLAR jag! (Att de sen till viss del stämmer med MINA, hör iinte hit,,)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS