Welcome down the rabbithole...

På väg in i Gulderan och Intuitionsåldern!

Vet du att vi är på väg ut ur Järneran och på väg in i Gulderan...
Det finns fyra stora kosmiska tidsåldrar som följer varandra. Järneran har pågått de senaste 1000 åren och den representerar vintern, kan man säga. Materialism och egoism råder och man utnyttjar Moder Jord för egen vinning, utan att ta ansvar för konsekvenserna. 
Men kära vänner! Våren är på väg!

Vi kommer att inse sånt vi inte kunnat förstå tidigare. Vi kommer att utvidga våra perspektiv och låta det omfatta även det vi inte kan se med ögonen. Vi kommer att återvända till ett samarbete som leder till alla människors och till naturens bästa. En lösning där alla är vinnare!

Gulderan Silvereran Bronseran Järneran

Vi är också på väg ut ur Informationssamhället och in i Intuitionssamhället. Hänger man inte med här, så kommer man känna att tiden rusar fram och man hinner inte längre med allt som man gjorde förut. Att-göra-listan blir bara längre och längre och stressen blir oss övermäktig.
I intuitionssamhället befinner vi oss i nuet. ALLT finns i nuet och när du också befinner dig där, rör sig energin med ljusets hastighet och allt sker i ögonblicket.
Nuet expanderar och livet blir lugnt, nästan tidlöst...

Allt sker i en synkronicitet som inte kräver någon ansträngning alls. Alla befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle. Ingenting behöver väntas in utan allt faller omedelbart på plats. Att-göra-listan försvinner och vi kan bara vara...
Och det är ju det vi är... Human beings!

Det är ingen slump att det poppar upp ord och uttryck som: mindfulness, mental träning, stresshantering, carpe diem, carpe punktum och att olika alternativa behandlingar och lösningar blir allt vanligare.

Så det är ingen idé att kämpa emot. Hoppa på tåget, det kommer inte att bli lättare ju längre du väntar. Se dig omkring. Se de harmoniska människorna runt omkring dig. Vilken är deras "hemlighet"?

Mot ljuset!
(Ja, jag läser fortfarande Penney Peirces Frekvens.)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS