Welcome down the rabbithole...

Dags att missionera!

Ibland bestämmer jag mig för att missionera en bok eller en film som jag tycker att ALLA borde läsa eller se. Alla jag firar under året, som inte önskar sig något speciellt, får denna present. Det innebär att jag inte vet vilka jag kommer ge den till... och jag har upptäckt att det kan ge upphov till viss nervositet. 
Rodnar 

Jag har tex missionerat Neal Donald Walsh's "Samtal med Gud" och filmen "What the bleep do we know". Till mina närmaste vänner känns det helt självklart och naturligt, men ni vet... ibland firar man nån släkting som fyller jämnt, även om man inte umgås i vanliga fall eller nån lite ytligare vän eller bekant, som man vet inte direkt delar ens livsåskådning. Dom kanske rent av tycker att det är rent nonsens och humbug och ger en en suspekt blick när dom öppnat sitt paket. 

Men kanske kusinen iaf öppnar den där boken, läser en rad eller två och får med sig ett ord på vägen. Kanske hamnar dvd'n ändå i spelaren en kväll nåt år senare av någon anledning och ger upphov till nån sorts upplevelse. Även om det är ett: Herregud! Vad ÄR detta?! Haha! 

Hittills är det ingen som öppet frågat mig; 
- Va fan är det här?
När jag tänker efter är det väldigt få som överhuvudtaget kommenterat överraskningsgåvorna... hur man nu ska tolka DET. 

Anyway, i år är ett nytt spännande missionsår! Ha ha!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS