Welcome down the rabbithole...

Beware! Jag är på krigsstigen!

Känner att det gått för långt. Åt helvete för långt! Är det bara jag? Nä, det är det inte, men det hjälper liksom inte. Jag är så jävla trött på att känna mig lurad HELA fucking tiden! Jamen får man liksom NÅNSIN hela sanningen om NÅNTING?!!!!! Nä, det får man inte. Å VARFÖR INTE DÅ?!!!! För att det är alltid nån jävel som vill utnyttja en och då kan man ju inte släppa den absoluta sanningen fri… eller hur? Vi stänger dörrarna och låser och släpper inte in nån obehörig… inte på NÅT område!!! För att bibehålla makten.

 

Tycker du att jag överdriver? Tycker du att jag är för negativ eller tycker du att:

- Ja, ja… men så ÄR det ju bara, men vad ska vi göra åt det? Förresten såg du att Farmen ska börja igen! Hehehe… jävla idioter.

 

Jo, det är väl det ”dom” vill också… att vi ska sitta och glo på Farmen och bry oss om helt oviktiga saker istället för sånt som verkligen betyder nåt. Vilka ”dom” är? Ja, det är just det. Det har jag inte en jävla aning om, men denna dimridå som ligger som ett täcke över allting gör mig frustrerad! Ja, nu går jag ju inte runt och är superförbannad hela dagarna. Bara när jag tänker på det. Och det gör jag nu. Och har gjort ett tag… Har av någon anledning dragit till mig böcker som påminner mig om detta. På senaste meditationsträffen blev jag återigen påmind och fick väl ett litet utbrott och inte blev det bättre, när nån kommenterade det hela med att man ska träna sin acceptans och sitt tålamod och liksom ”gilla läget”.

Det är ett uttryck som jag starkt ogillar. Tillsammans med att ”vända andra kinden till” och ”tala är silver, men tiga är guld”!

Gilla läget… MY ARS! Jag tänker inte gilla nåt jävla läge som är så här illa!

 

För nån vecka sen satt jag vid en kompis köksbord. Och vad snackade vi om då? Jo, om olika statsskick! Kommunistiska stater som inte är kommunistiska (finns det NÅN?) och demokratier som inte är demokratiska. Man tänker ju ändå att människor i en demokrati inte ska utnyttjas av staten… ööö… dimridå. Så vad spelar det för nån roll vad man kallar det? Och hur ska man överhuvudtaget kunna diskutera nånting, när saker och ting inte är det som begreppet avser?!! Å varför kan vi inte bara skapa det optimala statsskicket? Människan är omåttligt korkad, om ni frågar mig just nu.

 

Och så talade vi om en man som undrade varför vi kvinnor inte kunde vara glada och fira det vi ändå åstadkommit i vår kamp. Varför vi inte kunde vara stolta istället för att bara fortsätta vara… ja, nu kommer jag inte ihåg själva ordvalet här, för jag blev så jävla upprörd. Men det var väl nån negativ egenskap det handlade om. ’a men det spelar ingen roll. Här måste jag försvara alla ilskna kvinnor som kämpar, och har kämpat för våra rättigheter! Asså det är en inte helt ovanlig inställning. ”Tänk på hur kvinnor i andra länder har det.” osv  Javisst, det kan jag väl göra och jag kan tycka att det är väldigt, väldigt tragiskt, men jag kan inte riktigt förstå varför jag ska jämföra mig med dom… För att jag ska känna mig glad och stolt över vad "vi" har åstadkommit?! Alltså, jag är otroligt TACKSAM över framstegen, men ilskan sitter där. 

 

Jag kan inte känna någon stolthet i att kvinnor måste kämpa för sina mänskliga rättigheter? Nä, jag fattar inte. Å ingen idé att försöka förklara det för mig heller just nu, när jag är så här upprörd! Så jag raljerar vidare: Ska jag vara glad för att jag får köra bil, för det får ju inte dom saudiska kvinnorna? Ska jag vara glad för att jag får klä mig som jag vill (fast LITE får jag ju skylla mig själv förstås om jag blir våldtagen, om jag har det dåliga omdömet att klä mig i för kort kjol) till skillnad från dom kvinnor som måste klä sig i tält med galler för ansiktet och ska jag vara glad för att jag får gå ut själv och dricka alkohol (fast LITE får jag ju skylla mig själv om jag blir våldtagen, om jag har det dåliga omdömet att bli för full) för det skulle vara helt otänkbart i många länder. (Här finns med stor sannolikhet ett meningsbyggnadsfel.) Å så fick vi ju rösträtt redan 1921 och det var ju skitbra. Å så har vi ju kvoterat in massa kvinnor lite överallt... och det är ju... vettifan vad det är. 

 

Överdriver jag? Ärligt talat så vet jag inte det själv, men principen fattar ni. Jag känner precis som kvinnan som twittrade om det absurda i att ge blommor och choklad på Mors Dag;

”Ge mig bara halva makten, hela lönen och alla mina rättigheter och shut the fuck up!” SÅ jävla rätt! Jag tycker att hon har full rätt till sin ilska!

 

Å förbannad ska man ju helst inte vara heller. Det tyder väl på nån mental obalans eller mens. Man ska ju vara ödmjuk och from, då är man i harmoni. Absolut! Det tycker jag också att man ska vara, OM allt står rätt till. Men det gör det inte! Så glöm det där när vi snackar om ALLAS våra rättigheter och då menar jag inte bara kvinnors rättigheter, de funktionshindrades rättigheter eller nån minoritets rättigheter. Jag menar ALLA människors självklara rättigheter! Framförallt rätten till sanningen! Öppna alla lykta dörrar! Låt oss se vad som pågår bakom kulisserna! Den sittande regeringen jobbar hårt på att täppa till insynen värre än nånsin! Riv murarna till Vatikanen! Storma Area 51! Dela ut alla läkemedelsföretagsforskningsresultat till allmänheten!

 

Så fort det sprids nåt rykte om nåt som läckt ut nånstansifrån, så kväver man det med ordet ”konspirationsteori”. Ett ord som effektivt förminskar och förlöjligar.

 

Så jag undrar: Är jag helt fel ute? Jag checkar med en av mina förebilder...

 Jesus… Var han idel ödmjukhet och fromhet? Tror inte det. Han visade  vad vi människor EGENTLIGEN kunde åstadkomma, om vi utnyttjade vår fulla potential. Han var obekväm, han höll inte käften och han envisades med att visa oss andra sanningen! Det var säkert därför man spikade upp honom på korset, inte för att han skulle ”ta på sig allas våra synder”. Vaddå för synder?! Låter inte så (äkta) gudaktigt. Det är min syn på saken…

 

Suck! Nähä… om man skulle gå å kolla på ett avsnitt av Antikrundan. Jamen det är   ju ändå trevligt. Särskilt Knut Knutsson, visst är hans lyskraft helt underbar! Men det räcker liksom inte riktigt till... Snälla Jesus, kom tillbaka! Vi behöver lite mer ljus här!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS