Welcome down the rabbithole...

Naturligtvis tror jag på utomjordingar också...

Varför är livet ett mysterium? Varför får vi inte svar på alla våra frågor? Ska det vara så? Är det meningen att vi ska famla runt i blindo och först efter döden få svar på alla frågor? VA?! Finns det nåt facit? Det måste det väl finnas...?
Blinkar

 

För några år sedan läste jag Olösta gåtor ur mänsklighetens förflutna av Erich van Däniken. En upptäcktsresande som flugit 100 000km över hela världen och utforskat allt mystiskt som finns. Jag fick nåt att tänka på. Nu har jag läst Gryningens budbärare av Barbara Marciniak och… hmm… detta fick mig att återigen plocka fram den gamla boken från 1969.

 

I inledningen skriver han:
”Ty så mycket är säkert: det är något som inte stämmer i det vi tror oss veta om vårt förgångna…”
Håller med!!!

 

Han undrar hur vi skulle ha uppfattat en rymdfarkostlandning, när vi själva var ett primitivt folk. Kanske skulle vi ha uppfattat det som om ”gudarna hade nedstigit från himmelen”. Kanske hade dom gett oss ”några enkla grundregler och moralbegrepp för att hjälpa den samhälleliga utvecklingen på traven”. Kanske befruktade dom några av kvinnorna för att skapa en ny ras. När utomjordingarna rest vidare, kanske vi försökte förklara allt som hade hänt med vårt enkla språk och det blev till sagor/myter som gick i arv. Kanske ristade vi in bilder av det vi sett i klippblock. Bilderna kunde kanske ha liknat ”jättar, som bar hjälmar och käppar på huvudet och kistor på bröstet, kulor som sveper fram genom luften med varelser sittande på dem, käppar som slungar ut strålar som från en sol, fordon som ser ut som jätteinsekter”. Kanske ”förklarades den plats där rymdskeppet stått för helig mark och blev till en vallfärdsort" och kanske uppförde utomjordingarna pyramider och tempel – självklart med astronomiska mått.

Mmm… kanske…  

 

Och hur förklarar man följande exempel: (Ni som inte är intresserade kan skumma ner en bit, för detta blev ganska långt... man kan säga att tanken med mitt "nya kortare format" gick i stöpet. Harkel.")Cool

På 1700-talet hittar man en samling gamla kartor från 1500-talet i Topkapupalatset i Istanbul. Kartorna är absolut exakta. Över Medelhavsområdet, Döda havet, Nord- och Sydamerikas kuster och tom Antarktis!! Även den inre topografin är perfekt intecknad! Men Antarktis bergskedjor upptäcks ju inte förrän 1952, så HUR gick detta till? Amerikanska flottans kartografiska avdelning, påstår att bilderna måste ha tillkommit genom flygfotografering! Van Däniken undrar om man kan anta att det kan ha varit en gåva från ”gudarna”.

 

I Peru finns ENORMT jättelika figurer inristade på ställen som bara kan uppfattas från luften…Och detta har man gjort utan tillgång till moderna maskiner och redskap. Eller…?

 

I Tiahuanaco har man hittat en kalender från forntiden,där man kan avläsa vår- och höstdagjämning, de astronomiska årstiderna och månens rörelser – med hänsyn till jordens rotation.
Hundra ton tunga sandstensblock bildar grund till 60 ton tunga murblock. Släthuggna med kopparklamrar, vattenledningar av sten – exakta precisionsarbeten.
En inskription berättar om ett rymdskepp som landsatte mänsklighetens urmoder på jorden, just för att hon skulle föda en massa barn. Här finns hällristningar och bilder av fyrfingrade varelser. Och inte bara där.

 

Ett annat känt ex är ju Påskön. Jamen alla har ju nångång hört de otroliga siffrorna! Hundratals statyer som väger ca 50 ton, med mössor som väger 10 ton av sten från annan ort!! Hur kan vi förklara detta? Det kan vi inte. Dom infödda kallar fortfarande sin ö för”Fågelmänniskornas ö”. Men varför kan vi inte räkna utomjordingar som en möjlighet? 

 Förvirrad

Han skriver vidare:
”Det är ju omöjligt och otroligt att det bara skulle bero på en ren slump att författarna till Mahabharata, Bibeln, Gilgamesjeposet, eskimåernas, indianernas, de nordiska folkens, tibetanernas och andras traditioner berättar helt likartade historier, om flygande ”gudar”, sällsamma himlafarkoster och fruktansvärda katastrofer i samband med dessa uppenbarelser.”  Men hallå! Sannolikheten att det finns bebodda planeter är större än att det INTE skulle finnas. Så varför skulle dom inte kunna ta sig hit? Bara för att vi inte kan ta oss dit...?  Nej, det är liksom vadsomhelstmenintedet. Varför är utomjordingsteorin inte accepterad?

 

Å Cheops… ”Hur kan någon vara så enfaldig att han faktiskt tror att pyramiden bara uppfördes som en kungagrav och inte ett dugg annat?” skriver han.
Han tror att pyramiderna redan stod där och att faraonerna tyckte att de då gärna kunde användas till kungagravar. Å det tror jag med.

Osv, osv... det finns ju HUR mycket sånt här som helst! Läs hans bok! 

 

Han är också övertygad om att forskningsmöjligheterna hämmats av kravet på att ”Bibelns böcker måste betraktas som heliga och oantastliga”. Absolut! Å nu är vi DÄR igen!!! Man kan ju inte låta sig begränsas av någon religion om man vill hitta sanningen. Man måste tänka gränslöst! Funderar på att läsa gamla testamentet, med detta i åtanke… kanske blir det mer intressant då. ;)

 

För man kan ju undra: 
Varför talar Gud i pluralis? Varifrån kom jättarna? Varifrån kom alla dom där människorna som Kain kom dragande med plötsligt? Var inte Adam och Eva först? (För visst var det Kain?) Vad hände i Sodom och Gomorra? Varför var det så bråttom att ta skydd bland bergen? Varför fick de inte vända sig om? "Så lät Herren svavel och eld regna från himlen. Dagen efter steg rök upp från landet, lik röken från en smältugn…"

Det verkar vara mycket gudar och rök och dån och eld och väsen… i Bibeln. 

Van Däniken påstår också att förbundsarken varit elektriskt laddad. Att nån föll död ner, som träffad av blixten, när han råkade ta tag i den då oxarna snavade!  ”För om man rekonstruerar de anvisningar som ges i Andra Mosebok, får man en elektrisk ledare kapabel att ge stötar på flera hundra volt!” påstår han. 

 Chockad

”Inkakulturens gudasagor rymde traditioner om att stjärnorna var bebodda och att ”gudarna” hade stigit ner till människorna från Plejadernas stjärnbild. Ideligen finner man samma sak också i de sumeriska, assyriska, babyloniska och egyptiska texterna: gudarna kom från stjärnorna.”
Detta citat för mig till den bok jag läst nu, Gryningens budbärare – undervisning från Plejaderna.

 

En kvinna vid namn Barbara Marciniak har sedan 1988 kanaliserat existenser från Plejaderna. 400 timmars kanalisering finns sammanfattad i denna bok. Så vad säger dom?

Dom säger att jorden erövrades av ”mörka” krafter för 300 000år sedan. Att dom avaktiverade 10 av våra ursprungliga 12 DNA-strängar, så att vi nu bara harvar runt med 2. (Jaha, det skulle kunna förklarar en hel del!) Detta gjorde att vi inte längre kunde ta emot ljuset dvs informationen som vi tidigare ständigt stod i kontakt med. Dessutom las skyddsslöjor runt jorden för att hindra ljuset från att komma in. Dessa existenser fick nämligen sin näring ur rädsla. Alltså gjorde dom allt dom kunde för att skapa rädsla och kaos, men ändå kunna kontrollera oss. Män togs ifrån sina känslor, för att kunna lyda order – kvinnor fick sina halschakran blockerade, så de inte kunde protestera. Allt för att skapa motsättningar.  ”Det mänskliga experimentet” har haft en enda radiokanal på 300 000år. Så hur kan vi rädda jorden?

 Ledsen

För flera tusen år sedan började ”Ljusets familj” att infiltrera jorden. Själar med annat  ursprung, tog frivilligt på sig uppgiften, att i hemlighet låta sig födas på jorden för att sedan kunna sprida ljuset från insidan. (Läs mer om detta i Earth Angels av Doreen Virtue.) De har låtit sig reinkarnera på denna planet under flera tusen år för att skaffa sig kunskap och erfarenhet om hur jorden fungerar. Skillnaden har varit att dom fötts… hd-ready… typ. Dom har fötts med förutsättningar att kunna ta emot ljuset, ta emot koderna som krävs för att utvecklas och därigenom även utveckla människorna. Dessa Ljusets familjemedlemmar har inte alltid haft det så lätt. Eftersom dom inte själva minns sin uppgift när dom kommer ner hit till mörkret, så har många av dom inte orkat bära sitt utanförskap. Missbruk, utnyttjande och självmord drabbar inte sällan medlemmar av denna Ljusets familj. Dom som lyckas däremot kan åstadkomma mirakler! Du kanske spontant kommer att tänka på nån...

 

Nu är tiden kommen säger dom. Nu har Ljusets familj så många medlemmar här att det är dags att ta utvecklingen till nästa nivå. Operationen har startat. Ljuset kommer i högre och högre frekvens. Detta kommer att orsaka kaos, eftersom allt som representerar mörkret måste förgås. Vi måste också göra allt vi kan för att anpassa oss till de högre frekvenserna, annars kommer vi inte klara av dom. Materia kommer inte att ha samma täthet, våra kroppar kommer att bli lättare och kännas mer som energi. Evolutionsprocessen tar oss helt enkelt till nästa nivå! Vi är på väg mot ett dimensionsskifte. Säg hej då till Homo sapiens sapiens. So what to do?

 

Dom ber oss att ha för avsikt att skapa det högsta bästa för mänskligheten, dom ber oss att rensa ut allt gammalt vi bär på, som inte gynnar oss längre. Dom uppmanar oss att vända oss inåt, att söka ljuset i vårt inre och följa vår inre röst. Att visualisera hur våra DNA-strängar återaktiveras, se för vårt inre öga hur vi blir hela igen. Att vi känner efter och följer vår intuition. Att vi ser oss om efter de som representerar Ljusets familj och går samman med dom.  

Dom ber oss att djupandas för syre hjälper oss i förvandlingen, att dricka mängder rent vatten, för det fungerar som ledare och håller systemet öppet. Dom ber oss att jorda oss, känna jorden och stå stadigt med båda fötterna på jorden. Dom ber oss också snurra… 33 varv... tre gånger om dan... Jag tänker på de dansande dervischerna. Varför snurrar dom  egentligen? Dom kanske tar emot ljus, dvs information...?

 

Ja... å hur farligt kan det vara? OM detta är viktig information för att kunna rädda världen, så har jag förmedlat den nu. Iaf för mina närmaste vänner...  ja, eller iaf för mina närmaste vänner, som läser den här bloggen. Och kanske för nån till... nån som irrat sig in av misstag och nu undrar om jag är riktigt klok. Ja... jag förstår ju det. Jag kommer ju nog inte dra detta på nästa släktkalas... om man säger.

 Vinkar

Men jag är helt övertygad om att utomjordingar existerar, även om jag inte sett nåra... vad jag vet. Och jag tycker att vi ska låta utomjordingteorin få plats bland alla dom andra teorierna och inte på nån liten undanskymd skämmig plats för "flummare". Nä, för när som helst nu kommer vi få tillfälle att säga: 

Vad var det jag sa! Där ser du! Jag är inte alls galen! 

So... go for the light! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 13:53

Hade ett gammalt födelsemärke som plötsligt började växa,framförallt på höjden. Misstänkte basiliom och strök på bikarbonat+kokosolja. Borta på 2 veckor.

...
26.03 | 17:35

Skitkass det inte gick att skriva mer här. Det finns riktiga läkare som riskerar sina sina jobb och rekommenderar alternativa cancer behandlingar, å räddar liv!

...
23.11 | 10:10

Underbart bra skrivet, tack!

...
28.11 | 00:48

Detta måste ni bara läsa !

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS